για &

Ξενοδοχείο

Σχετικά με εμάς

Δημιουργήσαμε αυτό το όμορφο ξενοδοχείο με αγάπη και μεράκι, συνδυάζοντας την τοπική φιλοξενία και τη φιλικότητα με υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης και εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Το ξενοδοχείο Santellini είναι κτισμένο στην τοποθεσία του προηγούμενου ξενοδοχείου "Golden Sun" από το 1974, ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία στο Καμάρι, ανήκει και διοικείται από την ίδια οικογένεια.

Η Μάρθα και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, σας υποδέχονται με ένα θερμό καλωσόρισμα και μια μοναδική προσωπική προσέγγιση που ξεπερνάει τις προσδοκίες σας.

Χαιρόμαστε να καλωσορίζουμε τους καλεσμένους μας, οι οποίοι επιστρέφουν στο ξενοδοχείο μας για τις διακοπές τους κάθε χρόνο. Οι σύγχρονες ανέσεις και το άψογο σέρβις μας, σας κάνουν να νιώθετε σαν το σπίτι σας.

Οι καλεσμένοι μας

Εσείς, οι καλεσμένοι μας, είστε πάντα στην καρδιά του τι κάνουμε!

Οικογένειες
Οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών είναι ευπρόσδεκτες. Οι μεζονέτες μας με την υπέροχη διαρρύθμιση, η βολική τοποθεσία και η φιλοξενία καθιστούν το ξενοδοχείο Santellini το ιδανικό μέρος για υπέροχες οικογενειακές διακοπές. Υψηλές καρέκλες περιμένουν τους μικρούς μας επισκέπτες στην αίθουσα πρωινού.

Ζευγάρια
Η ισχυρή δέσμευσή μας να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες μας, εξασφαλίζει γαλήνιες διακοπές στα ζευγάρια μας.

Μόνοι
Το ξενοδοχείο Santellini έχει μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και θα εξυπηρετηθείτε από το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας.

Φίλοι
Εάν ταξιδεύετε με φίλους, θα δώσουμε την ύψιστη προτεραιότητα σε κάθε μία από τις ανάγκες σας.

ESPA
ESPA